Tala Fou

Toe fa'afouina le teuina o Malosiaga Fa'atau ma le LiFePO4 Tekinolosi

Taimi meli: Aukuso-26-2024

  • sns04
  • sns01
  • sns03
  • twitter
  • youtube

I le lalolagi i aso nei o le faʻateleina o le manaʻoga malosi, BSLBATT e masani ona faʻataʻitaʻiina le manatu o le tuʻuina atu o le fofo sili ona lelei mo le tagata faʻaaogaina ma taʻitaʻia le suiga i le atinaʻeina o malosiaga faʻafouina. I lenei tausaga, ua uma ona sainia le 2024 fuafuaga fa'atasi maEVE / REPT, o le lalolagi pito i luga o le LFP sela gaosi kamupani. Faatasi ai ma le EVE / REPT Lithium Iron Phosphate (LFP) e fai ma o tatou autu, o le a matou faʻamalosia a matou faiga faʻatau oloa faʻatau oloa, fesoasoani i faʻalapotopotoga e toe faʻafouina le auala latou te faʻaogaina, teuina ma pulea le malosi.

REPT & bslbatt(1)

O le vaega o le teuina o le malosi ua molimauina se suiga mataʻina i le tele o tausaga, ma o le BSLBATT o loʻo taulamua, faʻatautaia le alamanuia agai i se lumanaʻi gafataulimaina. A'o fa'aogaina tekinolosi fa'aleaganu'u mo ma'a lithium-ion maualuga, na talia e le BSLBATT le gafatia o nei fa'afouga e tu'uina atu ai fofo fa'apitoa momalosi faapisinisimanaoga.

LiFePO4 I le Autu: O se Suiga Ta'aloga mo le teuina o Malosiaga Faapisinisi

O lo'o i totonu o le fatu o fofo suiga a le BSLBATTLithium Iron Phosphate, poʻo le LiFePO4. O lenei kemisi maualuga lithium-ion o se ta'aloga-sui, ta'uta'ua mo lona saogalemu, mautu, ma tulaga ese le taamilosaga o le olaga. O le tautinoga a le BSLBATT i le tulaga lelei o loʻo faʻaalia i la latou filifiliga faʻataʻitaʻi e faʻaogaina tulaga faʻapitoa o le LiFePO4, faʻamautinoa e mafai e pisinisi ona faʻalagolago i se vaifofo saogalemu ma mausali le teuina o le malosi.

Taulimaina Le Lavelave o Fa'amatalaga Fa'apisinisi

Ole auala ole BSLBATT ile teuina ole malosi e sili atu nai lo le masani. O le tu'ufa'atasiga o le LiFePO4 i totonu oa latou fofo e atagia mai ai se malamalamaga loloto i le lavelave o lo'o iai i mana'oga tau pisinisi. O le mamanu faʻapitoa o masini maa a BSLBATT e mafai ai ona faʻalauteleina ma fetuutuunai, maua ai pisinisi ma le fetuutuunai e faʻatautaia ai le suiga o le laufanua o manaʻoga malosi.

I le feagai ai ma manaoga eseese ma le malosi o le malosi, o le BSLBATT o loʻo tu o se taʻiala, faʻatautaia pisinisi e ala i le lavelave o le puleaina o malosiaga faʻapisinisi. O le fetuutuuna'i o latou fofo e fa'amautinoa ai o le BSLBATT e le na'o le o gatasi ma le fa'aleleia o mana'oga ae o le tumau i luma o le pi'o.

Lithium Iron Phosphate, poʻo le LiFePO4

Tala Manuia: Aafiaga Moni i le Lalolagi

A'afiaga o le lalolagi moni o le fua moni lea o le aoga o so'o se tekinolosi. O fofo ole LiFePO4 a BSLBATT ua tu'u ai se fa'ailoga e le mafaagaloina i pisinisi eseese, fa'aalia ai lo latou agava'a ma fa'amaoni. Mai fa'atonuga fa'amautu fa'asologa e fa'amautinoa ai le tu'uina atu o le paoa e le motusia i fa'aoga o le seleina maualuga e fa'amalieina ai le fa'aaogaina o le malosi, o pisinisi i le lalolagi atoa o lo'o fa'aalia tonu le a'afiaga o le BSLBATT's LiFePO4 fofo.

Fai, mo se fa'ata'ita'iga, se fa'ata'ita'iga su'esu'ega i le vaega o gaosiga o lo'o iai le sao taua o ma'a LiFePO4 a BSLBATT i le fa'amautuina o le fa'aogaina o le malosi i taimi o gaosiga maualuga. O le fetuutuuna'i ma le fa'avavevave o le fa'atonuina o le gafatia e fa'amautinoa ai se fa'agaioiga le lelei, fa'aitiitia taimi fa'aletonu ma fa'amalieina le lelei atoatoa o le gaosiga o gaosiga.

O le isi tala manuia o loʻo faʻaalia i le tulaga o le tuʻufaʻatasia o malosiaga faʻafouina. Ole fofo ole LiFePO4 ole BSLBATT e tu'ufa'atasia fa'atasi ma puna o le malosi ole la ma le matagi, ma maua ai se fofo fa'atuatuaina e teu mo le malosi mama. E le gata ina fa'aitiitia ai le fa'alagolago i le fa'aogaina o le malosi masani ae o lo'o saofagā malosi i se fa'anatura sili atu ona gafataulimaina ma fa'alelei.

O nei su'esu'ega fa'ale-lalolagi o lo'o fa'amamafaina ai le tautinoga a le BSLBATT i le tu'uina atu o vaifofo mautu ma a'afiaga mo pisinisi o lo'o sailia le fa'atuatuaina, lelei, ma le gafataulimaina o le teuina o le malosi.

Malosiaga teuina mo tagata gaosi oloa

Va'aiga i le Lumana'i: Tautinoga a le BSLBATT i le Fa'afouina

A'o tatou va'ava'ai atu i le lumana'i, o lo'o va'aia e le BSLBATT se fa'afanua o lo'o teuina ai ma'a fa'apisinisi e le na'o se mea e mana'omia ae o se vaega malosi ma taua o faiga pisinisi gafataulimaina. BSLBATT ua tuuto atu i le taʻitaʻia o le tau i mea fou, faʻaauau pea ona tuleia tuaoi o mea tekonolosi lithium-ion, aemaise lava LiFePO4, e mafai ona ausia mo pisinisi faʻapisinisi.

O fa'afouga i le lumana'i e aofia ai le fa'atuputeleina o le malosi ma le fa'asilisiliina o le gafatia e teu ai i mamanu fa'apitoa. BSLBATT ua faʻaaogaina aloaia nei sela maualuga maualuga e pei ole 280Ah / 314Ah i la tatouma'a e teu ai le malosi faapisinisifaiga, fa'ateleina atili le malosi o le matou kapoti teuina maa. I le fa'aogaina o le tele o le maa i fafo kapoti, e mafai ona maua le tele o le malosi mo le teuina, tu'uina atu i pisinisi se fofo e fa'aopoopo le gafatia e aunoa ma le fa'aopoopoina o tau.

O le va'aiga a le BSLBATT i le lumana'i e fa'alautele atu i tua atu o lo latou tuputupu a'e; e aofia ai se tautinoga e lagolago pisinisi i la latou faigamalaga mo se lumanaʻi malosi ma sili atu ona gafatia. E ala i le tumau i le pito i luma o mea fou faatekinolosi, o le BSLBATT o loʻo faʻamoemoe e faʻamalosia pisinisi i fofo e le gata e fetaui ma o latou manaʻoga o loʻo iai nei ae faʻapea foʻi ma le faʻamoemoe ma faʻafeiloaʻi luitau i le lumanaʻi.

I le fa'ai'uga, o le fa'aliliuga a le BSLBATT i le tatalaina o le malosi o ma'a LiFePO4 maualuga e fa'aalia ai le sili atu nai lo le poto fa'atekonolosi. O lo'o fa'atusalia ai se ta'utinoga i le toe fa'afouina o laufanua fa'apisinisi, tu'uina atu i pisinisi fa'afitauli e saogalemu, fa'atuatuaina, ma fa'amanino le si'osi'omaga.

Mai aso paionia o le tuputupu aʻe o le teuina o le malosi e oʻo atu i le tuʻufaʻatasia o le LiFePO4, BSLBATT o loʻo faʻaalia i taimi uma se auala e mafaufau ai i luma. O tala manuia i le lalolagi moni o loʻo faʻaalia ai le aʻafiaga o fofo a le BSLBATT i faʻalapotopotoga eseese, ae o la latou vaʻaiga i le lumanaʻi o loʻo faʻamamafaina ai se tautinoga i le faʻaauauina o mea fou.

A'o fa'atautaia e pisinisi le lau'ele'ele lavelave o mana'oga fa'apisinisi, e tu le BSLBATT o se paaga fa'atuatuaina, e ta'ita'ia i latou i se lumana'i e le na'o se mana'oga le teuina o le malosi ae o se fa'atupuina mo le tuputupu a'e gafataulimaina. Le gafatia suiga oBSLBATTO ma'a LiFePO4 fa'aola e le na'o se folafolaga; ose mea moni o lo'o toe fa'afouina le fa'afanua malosi e tasi i le taimi.


Taimi meli: Aukuso-26-2024